Krije se od očiju javnosti! Ova vatrena crnka je žena spasioca Partizana - ćerki je dala moćno biblijsko ime
Jovana i Dankko Lazović, Foto: © ATA Images

PRELEPA JE

Krije se od očiju javnosti! Ova vatrena crnka je žena spasioca Partizana - ćerki je dala moćno biblijsko ime

Jovana je poznata u svetu modelinga

Objavljeno:

Proslavljeni fudbaler Danko Lazović je deo nove uprave Partizana i pokušaće da zajedno sa Rasimom Ljajićem i Predragom Mijatovićem vrati posrnulog velikana na stare staze.

Ne voli da govori o privatnom životu, ali nesumnjivo mu je supruga Jovana najveća podrška.

Danko Lazović juna 2008. oženio je dugogodišnju devojku, crnogorsku manekenku Jovanu Kalezić i to u Holandiji. Svadba je protekla u najužem porodičnom krugu, a mladi par se odmah potom uputio na medeni mesec u Dubai.

Lepša polovina ovog dvojca već tada je bila u drugom stanju, što ih nije sprečilo da odu na medeni mesec u Dubai, a potom su bili i u Budvi, gde su se dodatno odmorili. Ovaj poznati par potom se vratio u Holandiju, gde je 9. decembra 2009. rođena njihova ćerka kojoj su dali ime Leal, piše "Srećna Republika".

Jovana i Danko
Jovana i Dankofoto: © ATA Images

- To je neobično biblijsko ime, a ne holandsko, kako mnogi misle. Ime je odabrala moja supruga Jovana u trenutku kada smo saznali da nosi ćerku, a ja sam se složio s njenom izborom - rekao je Danko neposredno nakon porođaja supruge Jovane koja je njihovu devojčicu donela na svet u zajedničkom domu u Ajndhovenu, uz prisustvo holandskog lekara i neophodnog medicinskog osoblja.

Jovana se ubrzo povukla iz modelinga i posvetila porodičnom životu, a poznata je i kao žena koja svoj privatni život drži podalje od očiju javosti. Ipak pre pet godina svi pogledi bili su usmereni u nju.

Naime, Jovana se na građanskom venčanju fudbalera Milana Lole Smiljanića pojavila u poluprovidnoj crnoj haljini i odmah dospela u centar pažnje.

(Espreso sport/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.